Вітамін D3
В наявності (6)
295 грн./шт
В наявності (9)
270 грн. /шт
300 грн.
Економія
30 грн.
В наявності (2)
210 грн./шт
В наявності (3)
99 грн. /шт
110 грн.
Економія
11 грн.
В наявності (3)
290 грн./шт
В наявності (2)
68 грн. /шт
75 грн.
Економія
7 грн.
Показати ще
Численні дослідження встановили, що рівень вмісту вітаміну D в крові від 50 до 80 нг / мл пов'язаний зі зменшенням смертності та зниженням ризику системних захворювань. На жаль, як показує практика, рідко у кого можна зустріти такий рівень без застосування добавок вітаміну D.
Також підтверджується роль вітаміну D в зниженні розвитку вірусних захворювань та інфекцій дихальних шляхів. Це особливо актуально в наш непростий час. Основний висновок дослідження - вітамін D є адаптивним імуномодулятором. Докази, що підтверджують роль вітаміну D в зниженні ризику небезпечних вірусних захворювань, включають в себе те, що спалахи відбуваються найчастіше взимку, коли концентрація 25-гідроксивітаміна D є найнижчою. Було встановлено, що дефіцит вітаміну D сприяє розвитку гострого респіраторного дистрес-синдрому.
Сонце та їжа — два вітаміни D
Вітамін D, який називають кальциферолом, належить до групи жиророзчинних вітамінів та існує у двох формах — D3 (холекальциферолу ) та D2 (ергокальциферолу), які в організмі виконують однакову роботу, але різними шляхами потрапляють до нього.
D3 (сонячний) утворюється у шкірі при потраплянні на неї сонячного проміння.
D2 (харчовий) міститься в дуже обмежених продуктах харчування, таких як печінка тріски та морська риба; і в невеликій кількості — в яєчному жовтку та вершковому маслі.
Обидві форми вітамінів є вкрай важливими. Вітамін D потрапляє у кров, а звідти переноситься в печінку, нирки та кишківник, де він всмоктується і використовується для потреб організму.
Вітамін D, який називають кальциферолом, належить до групи жиророзчинних вітамінів та існує у двох формах — D3 (холекальциферолу ) та D2 (ергокальциферолу), які в організмі виконують однакову роботу, але різними шляхами потрапляють до нього.
D3 (сонячний) утворюється у шкірі при потраплянні на неї сонячного проміння.
D2 (харчовий) міститься в дуже обмежених продуктах харчування, таких як печінка тріски та морська риба; і в невеликій кількості — в яєчному жовтку та вершковому маслі.
Обидві форми вітамінів є вкрай важливими. Вітамін D потрапляє у кров, а звідти переноситься в печінку, нирки та кишківник, де він всмоктується і використовується для потреб організму.
Додатковий прийом вітаміну D необхідний практично кожній людині, але особливо — тим, хто багато знаходиться у приміщенні або проживає у місцевості, де півроку триває холодна пора року і обмежений доступ до перебування на сонці, або користується сонцезахисним кремом.
Будьте завжди в курсі!
Взнавайте про знижки першими
Новини
Всі новини
26 лютого 2021
Безкоштовна доставка на замовлення від 900 грн